John Daly wenst dat Tiger Woods 'alle feiten' had gekend voordat hij hem bekritiseerde met golfka

John Daly wenst dat Tiger Woods 'alle feiten' had gekend voordat hij hem bekritiseerde met golfka

mei 27, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij artrose. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec l’arthrose. Visite HuileCBD.be


Josh Peter USA VANDAAG

Gepubliceerd 8:16 PM EDT 14 mei 2019

John Daly reageerde op de kritiek op zijn plan om een ​​golfkar te gebruiken in het PGA-kampioenschap deze week nadat Tiger Woods het over dit onderwerp had.

‘Voor zover JD een kar meeneemt, wel,’ zei Woods dinsdag. “Ik liep met een gebroken been, dus …”

Daly, die artritis heeft in zijn rechterknie en is toegepast om een ​​kar door de Americans with Disabilities Act te gebruiken, zei dat diabetes een andere reden is dat hij de kar zal gebruiken wanneer de competitie donderdag begint. Hij zei dat hij Woods ‘alle feiten’ wilde hebben voordat hij commentaar gaf op de zaak.

“Misschien een andere opmerking,” vertelde Daly, 53, USA TODAY Sports. “Evenals het Golfkanaal woensdagochtend, toen ze me behoorlijk goed sloegen, en een paar anderen (die Daly bekritiseerden). ”

Maar Daly uitte geen woede jegens Woods, die de 2008 US Open met beroemdheid won met een spanningsfractuur in zijn linker tibia en een gedeeltelijk gescheurde ACL in zijn linkerknie.

“Helemaal niet, hij is de beste speler met wie ik ooit heb gespeeld of gezien,” zei Daly, voordat hij de eerdere knieblessures van Woods aanroerde die zijn opgeruimd.

“Hij is om de een of andere reden verholpen, geen dokter zal mijn knie vervangen vanwege een ander soort probleem.” Het is moeilijk te verklaren waarom ik geen dokter ben, ik probeer gewoon te doen wat ze zeggen.

artrose is iets moeilijks, broer. Als mijn knie kapot was, had ik het gerepareerd. Maar mijn situatie is totaal anders. Het is pijnlijk als de hel is alles wat ik kan zeggen. Net als Tiger’s ben ik er zeker van. ”

Daly heeft gezegd dat artrose in zijn rechterknie zo ernstig is dat het hem ervan weerhoudt om bergafwaarts te lopen.

TIGER OP DALY: Tiger Woods schiet op John Daly voor het gebruik van de wagen bij PGA Championship

LAWSUIT: Tiger Woods over onrechtmatige doodstraf: ‘We zijn allemaal erg verdrietig’ over de dood van medewerkers

“Ik zou graag wandelen,” zei hij. “Ik heb het al jaren gedaan. Ik denk dat het sowieso een nadeel is om te rijden. Vertrouw me, ik kan het gewoon niet. ”

Daly zei dat hij in november de diagnose diabetes type 2 had en dat het zijn levensstijl beïnvloedde. “Ik snack niet,” zei Daly – ooit berucht voor het eten van M & M’s en het drinken van Diet Coke tijdens competitierondes. “Ik heb alles bezuinigd behalve mijn sigaretten roken.”

Hij zei dat hij elke ochtend een injectie krijgt voor diabetes en medicijnen inneemt voor hoge bloeddruk, maar toch duizelige spreuken ervaart.

“Het is niet leuk om oud te worden,” zei Daly, die eraan toevoegde dat hij sinds november 25 pond kwijt is. “Dat is niet genoeg, maar babystapjes.”

Daly zei ook dat zijn lever “niet geweldig is, maar kan regenereren.” Zijn leverproblemen komen voort uit langdurig dagelijks gebruik van vrij verkrijgbare pijnstillers, niet van alcohol, aldus Daly.

“Ik was nooit een alledaagse drinker, vooral nu, ” zei hij. “Misschien een paar (van drankjes), maar niet zoals ik wordt waargenomen.”

Lees Meer