Ik ben overbelast, scheuren zichtbaa

Ik ben overbelast, scheuren zichtbaa

juli 24, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij artrose. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec l’arthrose. Visite HuileCBD.be


Spidi

Inzending geplaatst door Spidi ·

227 keer bekeken

frequent Hallo iedereen!

Deze inzending zal een beetje persoonlijker zijn en vol rommelen over game-ontwikkeling in het echte leven en waarom het maken van een kleine bug-fix update voor een game een hele maand duurt. Blijf een tijdje, want als je mijn gezeur kunt verdragen, ga je echt advies lezen ;)

Het onverwachte

2019_07_23_x_ray

Ongeveer een maand geleden werd ernstige kraakbeenschade en botsslijtage (artrose) in mijn rechter polsbot (ten) vastgesteld. Dit is een permanente verandering. Een die heel waarschijnlijk mijn toekomst zwaar zal beïnvloeden :(

Ik had altijd problemen met mijn hand, we zouden het chronische pijn kunnen noemen denk ik, maar het was nooit zo frequent of zo ingrijpend dat ik dacht dat er echt iets mis was …

Op de middelbare school dacht ik dat het mijn hobby’s moesten zijn. Veel Diablo :) en andere games plus kunst (zowel klassiek als digitaal).
Op de universiteit dacht ik dat het mijn studie moest zijn. Mijn hobby’s bleven bij me en ik begon dagelijks meerdere uren te programmeren.
Als werkzaam programmeur werd software mijn fulltime baan en ik dacht dat het mijn levensstijl moest zijn. Ik begon uren na het werk dagelijks in game-ontwikkeling en kunst te gieten omdat ik echt games wilde maken, niet alleen zakelijke software.

2019_07_23_hand_supporters

Waarschijnlijk rol je nu al met je ogen, dat ik gek moet zijn omdat ik niet voor mezelf zorg, maar ik ben er vrij zeker van dat als je dit leest, je misschien een vergelijkbare geschiedenis hebt en natuurlijk heb ik altijd alles gedaan wat ik kon om te genezen. Ik nam altijd voldoende rust, soms stopte ik deze activiteiten een paar dagen volledig met het innemen van geneesmiddelen om te herstellen, en in de afgelopen jaren gebruikte ik verschillende supporters om mijn handen tijdens het werk te helpen.
Ik heb nooit wilde langdurige pijnen ervaren.

Behalve 5 weken geleden.

2019_07_23_meds_and_splint

Ik hoorde dat het door een Doc pianistische ziekte werd genoemd en het is vrij gebruikelijk bij muzikanten, artiesten, programmeurs, in wezen iedereen die zijn vingers en polsen buitensporig gebruikt voor werk.

Ik heb de afgelopen maand fysiotherapie gedaan en medicijnen gebruikt, behalve dat ik mijn hand in een spalk hield en het nauwelijks gebruikte. Het is nu beter. Ik ervaar alleen pijn als ik de regel “probeer uw rechterhand niet te gebruiken!” Niet gehoorzaam :P

Artsen vertelden me dat de pijn beheersbaar zal worden, maar chirurgie lijkt noodzakelijk als ik het opnieuw voor werk wil gebruiken …

Ja, je raadt het goed. Ook al ben ik rechtshandig (was?) En relatief snel in het typen (was!) Het schrijven van dit bericht heeft even geduurd omdat ik alleen mijn linkerhand gebruikte. Dat is hoe een kleine update voor het oplossen van bugs een maand duurt :D

Nu het adviesgedeelte:
Het leven zal onverwachte dingen naar je gooien. Zelfs als je op een punt bent waar alles lijkt te klikken en niets je kan stoppen, ben ik er vrij zeker van dat er iets is dat dat kan. Zorg goed voor jezelf en als je soortgelijke dingen ervaart, raadpleeg dan een arts om te zien of je grotere problemen langs de lijn kunt voorkomen.

De update

Omdat spelers de laatste tijd een aantal opvallende problemen ontdekten en ik er gewoon in slaagde om een ​​aantal langdurige problemen te repareren, besloot ik om ASAP als versie 1.2.4 een build met belangrijke oplossingen erin te plaatsen.

Niet opgeslagen

2019_07_23_not_saved

Helaas was het pad niet in alle gevallen ‘verzekerd’ (het bestaan ​​van mappen) bij het opslaan van het spel. Ik schat dat dit behoorlijk wat mensen kan treffen, maar niet veel hebben dit tot nu toe op een van de kanalen voor de game gemeld. Ik hoop dat dit betekent dat het voor de meeste mensen werkte en niet veel mensen het tegenkwamen :S

Het spijt me echt als je een redding hebt verloren. Accepteer mijn excuses en weet dat het nu is opgelost en werkt zoals bedoeld.

Geallucineerde baas

2019_07_23_boss_hallucination

Sommige items in het spel zijn helemaal krankzinnig en hun combinaties, laten we maar zeggen dat ze tot rare resultaten kunnen leiden :P

Een daarvan is het “Carnaval-masker” dat monsters in hallucinaties kan veranderen. Het kan niet op baasniveau worden geactiveerd, omdat er geen andere monsters rond de baas zelf zijn. Behalve wanneer je een item bij je hebt dat monsters in bepaalde situaties kan oproepen. Voeg wat chemische X toe en knal! De baas kan gemakkelijk veranderen in een hallucinatie, waardoor de speler de run niet kan voltooien. Het grappige is dat ik al een configuratie had gecodeerd voor items om ze optioneel uit te schakelen tegen bepaalde vijandelijke typen (bijvoorbeeld: de baas), maar ik dacht waarschijnlijk dat dit niet kon gebeuren.
Vast!

Linkshandig

2019_07_23_mouse_switched

Vanwege de onderliggende technologie die ik gebruikte, kon het spel geen ondersteuning bieden voor linkshandig muisgebruik (knoppen links en rechts in het besturingssysteem omgeschakeld). Ik heb delen van de technologie verwisseld en dit probleem opgelost. Zoals je kunt raden, realiseerde ik me pas het bestaan ​​van het probleem toen ik zelf mijn muis in deze modus begon te gebruiken :|

Aan alle linkshandige mensen op de wereld die graag hadden gespeeld met I Am Overburdened met een muis: het spijt me dat ik me dit niet eerder realiseerde!

Focus op wat je doet!

2019_07_23_window_focus

Er waren enkele rapporten over het spel dat af en toe muisinvoer vastlegde, zelfs als het venster niet scherp is. Ik heb dit eerder geprobeerd te repareren, maar ik had nooit het volledige beeld van wat er misgaat. Ik weet nog steeds niet zeker of het volledig is opgelost, maar ik kon een geval reproduceren toen het zich voordeed en met de verandering van inputtechnologie kon ik dit probleem ook oplossen.

Speciale dank aan alle leden van de gemeenschap die hebben gerapporteerd en geholpen bij de diagnostiek van deze problemen.

Is dit het einde?!

Dit vertraagde me tot kruipen (geen woordspeling bedoeld), maar er is geen manier waarop ik de ontwikkeling van games stopzet :)
Ik was er gewoon niet op voorbereid. Fysiek noch mentaal. Het zal enige tijd duren om eraan te wennen, maar mijn handvaardigheid in de linkerhand wordt elke dag beter en hopelijk zal een operatie de toestand later verbeteren.
Het is niet zeker hoe lang het zal duren, maar ik zal mijn plannen volgen en het content-uitbreidingspakket leveren voor I Am Overburdened.

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn bericht en voor al je steun.
Wees voorzichtig!

Lees Meer