16 chef-koks delen hun favoriete dingen om te kopen in de supermarkt

16 chef-koks delen hun favoriete dingen om te kopen in de supermarkt

april 14, 2019 0 Door admin

CBD Olie kan helpen bij artrose. Lees hoe op MHBioShop.com


Huile de CBD peut aider avec l’arthrose. Visite HuileCBD.be


  • Chef-koks uit de hele VS deelden hun favoriete aankopen in de supermarkt met INSIDER.
  • De chefs van het eten zeiden dat ze graag varieerden van keukenstapels, zoals eieren en pindakaas, tot bereide gerechten, zoals rotisserie-kip en sushi.
  • Sommige koks zeiden ook dat ze het leuk vinden om exclusieve supermarktproducten zoals gebraden kip van Publix of bananenbroodmix van Trader Joe te kopen.
  • Ga naar INSIDER.com voor meer verhalen .

Hoewel ze op het werk een verscheidenheid aan gastronomische gerechten bereiden, houden veel chef-koks het liever simpel wanneer ze thuis zijn.

Daarom kopen sommige chef-koks populaire, multifunctionele ingrediënten die ze kunnen gebruiken in een verscheidenheid aan eenvoudige gerechten of speciale voedingsmiddelen waar ze snel op kunnen haperen.

INSIDER vroeg koks in de VS over hun favoriete, ondergewaardeerde items om te kopen in de supermarkt. Dit is wat ze zeiden.

Deze chef-kok zei dat haar aankoop bij de supermarkt een populaire specerij is in de Koreaanse keuken

“Mijn favoriete supermarkt vind je gochujang, een traditionele Koreaanse gefermenteerde rode chili-specerij met een licht zoete warmte en een umami-rijke smaak,” vertelde chef-kok Sohui Kim, mede-eigenaar van The Good Fork in Brooklyn, New York, aan INSIDER.

Kim zei dat haar favoriete merk van gochujang Chung Jung One is omdat het is gemaakt met Koreaanse chili pepers.

“Gochujang is een werkpaard in mijn voorraadkast en niet alleen voor Koreaanse gerechten”, zei Kim. “Het is een geweldige verdikkingsmiddel, met een fantastische kick van smaak.Ik hou van de combinatie van zoet en pittig dat het toevoegt aan chili, braises en barbecuesauzen.”

Een chef zei dat rotisserie-kip een geweldig koopje is dat ook gezond is

Eén chef zei dat je veel kunt doen met slechts één rotisserie-kip.
Shutterstock

“Rotisserie-kip is een gezonde maaltijd van minder dan $ 10 die vaak over het hoofd wordt gezien”, vertelde Yehuda Sichel, chef-kok bij Abe Fisher in Philadelphia, Pennsylvania, aan INSIDER. “Het is altijd warm en klaar om te gaan, ik ben er ook dol op, want vaak kun je deze kip in twee of drie maaltijden breken.”

Kippenbouillonblokjes zijn een onderschatte nietje in elke keuken, zei een chef-kok

Chris Feldmeier, chef-kok bij Love & Salt in Manhattan Beach, Californië, vertelde INSIDER dat zijn favoriete kruidenierswarenpunt de kippenbouillon van Knorr is.

“Ik ben absoluut dol op de rijkdom en het lichaam dat dit toevoegt aan marinades voor alle soorten vlees”, zei Feldmeier.

“Het eerste ingrediënt is MSG, waarvan ik vind dat het een ongelooflijk overmatige slechte reputatie krijgt”, voegde hij eraan toe. “Het is een smaakversterker met een umami-smaak die de waarneming van andere smaken in evenwicht brengt, mengt en rond maakt.” Hij zei dat MSG ook “de vlezige, hartige smaak van voedsel intensiveert”.

Deze kok zei dat krokante uien vervelend zijn om helemaal opnieuw te maken, dus koopt hij ze meestal gewoon

“Zelfs voor een bekwame chef-kok is het maken van krokante uien rommelig en pijnlijk”, vertelde Daniel DiStefano, chef-kok bij Made Nice , aan INSIDER. “De in de winkel gekochte knapperige uien zijn nooit vettig, perfect gezouten en vereisen vooral niet dat je de plakjes ui op je fornuis moet frituren.”

Deze kok zei dat hij denkt dat ‘ansjovis overal bij hoort’

Garrison Price, chef-kok bij Cafe Clover in het West Village van NYC, vertelde INSIDER dat ansjovis op ‘oneindige manieren’ kunnen worden gebruikt. Deze omvatten het serveren van brood en boter als een hapje of canapé of toevoegen aan pastasaus om het een laagje umami-smaak te geven.

“Ansjovis hoort overal bij, vooral omdat mensen niet eens weten dat het er de helft van de tijd is,” zei Price.

Deze chef zei dat Griekse yoghurt zijn ‘lege canvas’ is voor zowel zoete als hartige gerechten

Griekse yoghurt kan worden gebruikt om sauzen te maken of het kan gewoon worden gegeten.
Shutterstock

Gewoon Griekse yoghurt is een keuken voor thuiskeukens volgens Joe Gentempo, chef-kok bij Parkwoods in Atlanta, Georgia.

“Het kan worden gebruikt in plaats van mayonaise of zure room in hartige gerechten en het wordt een geweldige tzatziki met [de toevoeging van] wat komkommer en munt,” vertelde Gentempo INSIDER. “Het is een perfect ontbijt of zelfs een toetje – verhoog het gewoon met wat honing en vers seizoensfruit, mijn kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen.”

Deze chef zei dat hij het niet kan laten om dingen te kopen die BOGO zijn, en hij kan ook niet weerstaan ​​aan het dessert van een populaire Little Debbie

“Ik begin altijd erg gefocust en met de juiste bedoelingen bij het passeren van de automatische deuren bij een supermarkt, maar loop snel weg van elke BOGO-deal die ze te bieden hebben”, David Bancroft, chef-kok en eigenaar van Alabama barbecue-gewricht Bow & Arrow , vertelde INSIDER.

Hij voegde eraan toe: “Niemand heeft echt twee grote potten met spaghettisaus of twee enorme blikjes bonen tegelijk nodig, maar uiteindelijk komen we bij de tweede, toch?”

Bancroft zei ook dat het moeilijk voor hem is om Little Debbie’s Oatmeal Creme Pies te weerstaan.

Deze chef zei dat ze een paar favoriete hete sauzen heeft die ze meestal koopt

“Chefs over de hele linie lijken een liefde en waardering te hebben voor alles wat pittig is,” zei chef-kok Gemma Kamin-Korn van Bar Beau in NYC. “Ongeacht waarom, hete saus is een nietje en wordt vaak genereus toegepast op de top een ongezonde verspreiding van fast food, meestal in de vroege uren van de nacht.”

Lees meer : 12 koks onthullen hun favoriete hete saus

Kamin-Korn zei dat haar favoriete hete sauzen Sriracha en Cholula Green Pepper zijn. Van de laatstgenoemden zei Kamin-Korn: “Het is niet overheersend pittig en heeft een geweldige smaak – een stapje hoger dan je standaard Tabasco.”

Deze chef zei dat de Mayonnaise van Duke zijn favoriete kruidenierswinkeltje is

Travis Grimes, chef-kok bij Husk Restaurant in Charleston, South Carolina, vertelde INSIDER dat zijn favoriete kruidenierswaren item Duke’s Mayonaise is.

“Mensen kunnen vragen: ‘Je bent een chef-kok, waarom maak je je eigen mayo niet?’ [maar] als je eenmaal de beste mayo op aarde hebt geproefd, waarom probeer je dan te concurreren met perfectie? ” zei Grimes.

Deze ene chef zei dat hij en zijn collega’s vaak supermarkt sushi kopen

Chef-kok Jim Stein van McCrady’s Tavern en McCrady’s in Charleston, South Carolina, vertelde INSIDER dat hij en een aantal van zijn chef-collega’s regelmatig supermarkt sushi kopen.

“Na een lange dag in een warme keuken te hebben gegeten en [warm] te hebben gegeten, eten veel chef-koks koude restjes of snacks die binnen handbereik liggen of inloopkoelers”, aldus Stein. “Koude snacks zijn naar mijn mening verfrissend voor de mond en niets is beter dan een mooie pittige tonijn en avocado.”

Deze ene chef zei dat hij de verjaardagstaart leuk vindt van Publix, een supermarktketen voor werknemers

Kevin Johnson, chef-kok bij en eigenaar van The Grocery in Charleston, South Carolina, zei dat hij een zwak heeft voor de verjaardagstaart van Publix.

“Er is iets nostalgischs aan die mysterieus vochtige cake en extreem zoete glazuur waar ik echt van geniet,” vertelde Johnson aan INSIDER. “Ik vind het zeker niet erg als we de speciale zelfgemaakte cake op mijn verjaardag overslaan, of iemand anders in mijn familie [verjaardag], in het voordeel van een van deze.”

Deze chef zei dat hij een speciale plek in zijn hart heeft voor gebraden kip van Publix

Chef-kok Erik Niel van Easy Bistro & Bar en Main Street Meats in Chattanooga, Tennessee, zei dat de aankoop van zijn favoriete supermarkt de koude, gebraden kip van Publix is. “Het schommelt,” voegde hij eraan toe.

Deze chef zei dat eieren iets zijn dat ze altijd in haar koelkast bewaart

Eieren kunnen in verschillende gerechten worden gebruikt.
iStock

Katy Smith, executive creative chef van de in Californië gevestigde taqueria Puesto , zei dat ze er altijd voor zorgt dat haar koelkast gevuld blijft met eieren.

Lees meer : 11 koks delen hun favoriete manieren om eieren naar een hoger niveau te tillen

“Het voor de hand liggende gebruik is eieren voor een weekendontbijt, maar soms hebben we een ontbijt voor het diner voor een snelle, vegetarische avondmaaltijd”, vertelde Smith INSIDER.

Ze zei dat ze ook eieren gebruikt om carbonarasaus, plantaardige frittata’s en hartige Nederlandse baby’s te maken, een soort popover. Smith zei ook dat ze soms eieren bakt en ze op rijstkommen plaatst die restjes bevatten van het restaurant waar ze werkt.

Deze chef zei dat ze thuis veel pindakaas gebruikt en soms zelfs eet met de lepel

Samantha Davis, de chef-kok van Henry in Life Hotel in NYC, vertelde INSIDER dat pindakaas een van haar nietjes is in de supermarkt.

“Ik gebruik en eet zoveel pindakaas thuis,” zei Davis. “Als ik geen ontbijtgranen eet, eet ik een boterham met pindakaas en jam of haal ik een lepel eruit en eet ik hem alleen.”

“Ik kook zelden thuis, maar als ik dat doe, krijg ik een rotisserie-kip en -sla en maak een snelle pindasaus met [pindakaas], bruine suiker, limoensap, chili pepers, soja [saus] en vissaus,” ze voegde eraan toe.

Deze chef zei dat hij de eenvoud van de bananenbroodmix van Trader Joe waardeert

“Ik ben dol op de bananenbroodmix van de Trader Joe, omdat deze is gemaakt met volledig organische ingrediënten – het enige wat je hoeft te doen is melk, eieren en olie toevoegen,” vertelde Peter Smith, executive chef-kok bij JW Marriott Desert Springs Resort & Spa , INSIDER . “Briljant eenvoudig en een van de meest consistente en smakelijke producten die er zijn.”

Lees meer : 11 koks delen het enige voedsel dat ze altijd bij Trader Joe’s kopen

Deze chef zei dat gevriesdroogd fruit een gezonde snack is die zich kan verdubbelen als een smakelijke garnering

Matt Griffin, chef-kok en partner bij Happy Cooking Hospitality , een restaurantgroep gevestigd in het West Village van NYC, zei dat hij van gevriesdroogd fruit houdt omdat het “volledig snackbaar en gezond op zichzelf is.”

Bovendien zei hij dat het een veelzijdig ingrediënt is om in elke voorraadkast te hebben. Griffin zei dat sommige andere toepassingen voor gevriesdroogd fruit het op yoghurt sprenkelen, het in een smoothie mengen, of het toevoegen als een pittige garnering voor wentelteefjes, pannenkoeken of wafels.

Meer: Chef-koks Freelancer Evergreen story Kruidenier

Lees Meer